torsdag 9 augusti 2012

Två barn, samma problem

Det kommer bli samma procedur igen.... Samma sak med Nova som med Fanny.
Vi var hos barnläkaren idag och fick Movicol Junior utskrivet. Stackars Nova hade en spricka i ändtarmen, inte konstigt att hon är rädd för att bajsa! Men med lite medicin nu kommer det förhoppningsvis att bli bättre snart. De tog prover på gluten och sköldkörteln också, men jag tror inte att det kommer visa något.
Efteråt gick vi till BR-leksaker och både Nova och Fanny fick välja varsin sak för att de varit så duktiga hos läkaren. Nova såg direkt en Musse Pigg-nalle och ville sedan inte titta på något annat och Fanny valde suddgummin med Monster High.4 kommentarer:

 1. Skönt att de tog prover och undersökte iallafall.
  Amanda har ätit Movicol Junior sedan hon var 8 månader eller något, går inte att ta bort.
  Inte ens nu med glutenfri kost.

  Duktiga tjejer du har

  SvaraRadera
 2. Usch, stackars ditt barn. :-(

  Jag hade själv enorma "skitbekymmer" när jag var liten. Det höll i sig i flera år. Jag vet inte hur mkt tid mamma spenderade med mig på toaletten. Hon satt och läste för mig minns jag.

  Ett ganska gulligt minne jag har är när jag vid ca 5-6 ålder går på toa på en bensinmack. Utanför står min bonusmamma plus några andra som väntar på att det ska bli ledigt. Plötsligt ropar jag stolt som en tupp ut till min bonusmamma: - Nu kom det en!! Nu kom det en till!! Alla skrattar där utanför åt min "bajslycka". Men har man problem med magen så har man! :-P

  Nu hoppas jag att mina framtida barn ska slippa tröga magar.

  Lycka till med Nova! Kramis

  SvaraRadera
 3. Hej hopp!
  Kikar runt lite på alla andra som skall på Fab Mamasblog Event i oktober.
  Hoppas att vi ses där.

  SvaraRadera