måndag 27 augusti 2012

Mammabloggkryssningen 2012!

Vilken fantastisk helg jag haft! Dessa underbara kvinnor som jag har fått förmånen att lära känna, ni berikar mitt liv!!
Resan startade redan lördag morgon när jag plockade upp Madelein och Petra. Det blev en mysig roadtrip till Stockholm med matstopp i Mantorp. Köra bil i Stockolm har jag aldrig gjort förut och nu är jag en erfarenhet rikare kan man säga! ;-) Efter några felkörningar (även några olovliga sådana....), kunde vi till slut parkera i P-huset Slussen. Därifrån var det inte långt att gå ner till Stadsgårdskajen där Birka Paradise låg och väntade, redo att ta oss över Östersjön till Åland!
Johanna och Madeleine stod och tog emot oss vid terminalen och vi fick våra hyttnycklar. När vi väl installerat oss, väntade mingel med bubbel och frukt i ett av konferensrummen ombord. Det var underbart att få träffa alla goda vänner igen! Där fick vi också vår proppfulla och supertunga goodiebags! Jag hade lovat Ann-Sofie att jag skulle ta hem en till henne, då hon inte kunde följa med, så jag hade två att släpa på, förutom resväska, handväska och kamera. Puh!
Jag hade bokat sminkning och fotografering och fått perfekta tider till detta, mitt emellan mingel och middag! Make-upartisten var otroligt duktig och jag var supernöjd med resultatet! Tack Natasha!! Fotografen, Karina Ljungdahl, var också mycket duktig. Hon fick mig att känna mig trygg och avslappnad framför kameran. Ska bli oerhört spännande att få se de färdiga bilderna!
Middagen serverades i Grand Buffé, både varma och kalla rätter. Alla var väldigt hungriga och låt sig väl smaka!
Kvällen avslutades i Paradise Beach med karaoke, dans och goda drinkar!
När mobilen ringde morgonen efter var jag inte sugen på frukost..... Madelein, min underbara medresenär och hyttkamrat, gick ner själv för att äta.
Vid 10:00 var jag dock uppe och då hade Tupperware en liten visning och tävling. Därefter var det dags för prisutdelning. Jag hade turen att vinna Baby Foot från Bodystore.com. Det ska bli kul att testa!
Efter lite shopping i tax-freebutiken, var det dags för lunch. Den här gången åt vi à la carte i Restaurang Four Seasons. Vi såg att regnet öste ner utanför fönstret och tröttheten och hemlängtan började sätta in.
Vi tog farväl av varandra för den här gången och jag, Madelein och Petra började släpa allt vårt bagage till bilen. Resan hem gick bra, jag hann med min båt och var hemma på Donsö vid 23:00-tiden. Jag var oerhört trött, men ville ändå packa upp min väska innan morgonen innan jag stöp i säng. Sömnen blev dock kortvarig, då Nova vaknade efter en timma och var sjuk. Men det är en annan historia..... ;-)
Stort tack till alla fina mammor för en fantastisk resa och ett extra stort tack till Johanna och Madeleine för att ni gjorde resan möjlig!

Moi!

Petra & Eva, Emelie & Sara
Mirka & Annica, Madeleine & Ida!


Jag & Anna
Julia och Sara!
Eva, Annica & Jeanette!

Johanna, Ewa, Michaela, Marie-Louise & Annica!
Jag & Madelein!

Martina, Petra, Madelein, Jag, Annica, Jaana, Eva, Mirka
Ida, Anna & Sofie!

Goodiebagen!!

De två nedersta fotona är tagna av kryssningens duktiga fotograf, Karina Ljungdahl!
5 kommentarer:

 1. Ja det var ett härligt dygn :) hoppas det blir en tur nästa år också :) Kram vännen

  SvaraRadera
 2. Underbar kryssning :) Och jag längtar faktiskt redan till nästa års kryss :)

  Puss och tack <3

  SvaraRadera
 3. Gud så roligt det var. Såå kul o träffa! Massa kramar fina!

  Hoppas lillan piggnar till snart

  SvaraRadera