fredag 17 augusti 2012

Jobb och nöje!

Allvarligt, jag var så trött igår kväll att jag inte orkade blogga! Jobbade först (första dagen efter semestern), åkte sen in till stan för att komplettera med lite kläder till barnen, kom hem vid 18:00 och började packa. Åt, nattade barnen och stöp ner i soffan vid 20:30.
I morse ringde klockan 06:00 för idag bär det iväg till Vimmerby! Det är ju en bit att åka, men jag hoppas att det ska gå bra. Fick kånka på en fullpackad väska till jobbet, H tar med sig resten när familjen hämtar upp mig i eftermiddag. Jag har ingen dator med mig, ska försöka blogga lite via mobilen, men bilder bjuder jag på när vi kommit hem!
H sköter ju inskolningen av Nova och tydligen går det hur bra som helst! De trodde att han kunde gå hem en stund redan idag! Hoppas att det går lika bra efter inskolningen när det är jag som ska hämta och lämna.... ;-)
Nu lite lunch! Ha en underbar helg!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en riktigt härlig helg!!!

    SvaraRadera
  2. vad skönt att det går så bra med inskolningen.
    den smörgåsen du, den ser riktigt god ut:)

    SvaraRadera