söndag 12 augusti 2012

Sköna söndag!

En sådan fantastisk dag! Tur att vi gick hem i tid från festen igår, så att man vaknade pigg i morse till detta underbara väder! Jag kan knappt komma ihåg när jag var på en barnfri fest senast, men gud så roligt vi hade! God mat, trevligt sällskap och det var varmt hela kvällen så att vi kunde sitta ute! Tusen tack till värdparet för en mycket lyckad fest!

Lite av den dryck det bjöds på igår!
 
Dessvärre är ju Nova lite sjuk, så ner till stranden kunde vi inte gå idag, men en cykeltur till hamnen för en glass orkade hon med. Fanny gick och badade med en kompis. Hon fick för sig att hon ville ha flätor idag och hon blev verkligen jättefin! Synd att hon inte vill ha håret uppsatt oftare.
Nu är det två dagar kvar för barnen innan fritids och dagis börjar, och tre dagar för mig. På torsdag börjar allvaret. Så det gäller att verkligen njuta av dessa dagar som är kvar. Fast har vi tur kanske det kan bli riktigt fina helger framöver, gärna redan helgen som kommer.....

Glass är gott!

Fina sommarflickan i flätor!

3 kommentarer:

 1. Här hemma vill dottern inte heller ha håret uppsatt speciellt ofta så jag blir jätteglad när det väl händer. Hon ser alltid helt okammad ut som en liten trollunge, ca 10 minuter efter att man borstat hennes hår haha.

  Att fläta håret är det ännu mer sällan hon vill. Jag som gillar att fläta hår haha

  SvaraRadera
 2. Tack själva för att ni ville vara med och fira oss. Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Härlig dag ni haft!
  Fin Fanny var i flätor:) Tjocka fina flätor!!

  SvaraRadera