tisdag 7 augusti 2012

Det är min tur nu!

Det vänder nu. Jag känner det i hela kroppen. Det måste det göra! Det är min tur nu! Efter att ha haft ett skitår rent ut sagt fram till nu, måste det vända! Jag förtjänar det, för tusan! Jag kunde dött i våras (läs mer om det här) och jag känner mer än någonsin att man inte får skjuta upp saker och ting! Och jag tänker börja med en sjuhelsikes tävlingsvecka för alla mina fantastiska läsare! Den blir något alldeles extra den här gången, det lovar jag! Och det är ju ni, fina läsare, som gör det möjligt! Ni lyfter mig och bloggen och ju fler vi blir, desto finare tävlingar! Det är bara några veckor kvar tills den drar igång (v. 35), men håll utkik..... Det kan komma överraskningar!
Sedan tänker jag unna mig en kryssning, tillsammans med flera andra fantastiska bloggmammor! En roadtrip upp till Stockholm med Madelein och Petra, där Birka Paradise väntar på att få ta oss till Åland fram och tillbaka.
Har även andra planer på gång, men det håller jag lite hemligt. Jag vet bara att efter det här året, kommer jag att ta varje chans eller möjlighet som kommer i min väg!


7 kommentarer:

 1. Så ska det låta! Ta varje chans/möjlighet som kommer i din väg och allt kommer att bli perfekt i slutändan!

  De andra planerna är jag lite nyfiken på :)

  SvaraRadera
 2. Låter bra vännen!!

  Massa kramar till dig vännen!!

  SvaraRadera
 3. helt rätt !!
  Och jag är säker på att nästa år blir DITT år :)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Klart det ska vända!!! Verkligen din tur nu att må bra och ha det gott ♥
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 5. Jaaa det är din tur nu banne mig!
  Ska bli så kul att träffa dig igen på kryssningen!

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas du får det år du förtjänar. Längtar så efter vår kryssning :)Kram

  SvaraRadera
 7. Härlig inställning!
  Ska bli så kul att ses på kryssningen igen :)

  SvaraRadera