onsdag 29 augusti 2012

Världens sämsta mamma?

Usch, i morse kände jag mig verkligen som världens sämsta mamma! Nova är inte bättre, hon hade över 40 grader feber inatt, och idag åkte jag till jobbet. H är hemma och jag vet att hon är i de bästa händer, men oj, vad det gjorde ont i mammahjärtat när jag gick! Nova kokade av feber och grät. H tog henne till Vårdcentralen där man kunde konstatera att hon har en virusinfektion. Hon var också lite röd i halsen, vilket kan förklara varför hon inte är så pigg på att äta och dricka. H kommer att vabba även imorgon, medan är jag hemma på fredag. Men fy, vad det är jobbigt när barnen är sjuka! Är verkligen både fysiskt och psykiskt helt slut just nu. Undrar vem som gråtit mest idag, jag eller Nova?
7 kommentarer:

 1. Mammahjärtat är inte så kaxigt när barnen är sjuka. Stackars liten, hoppas hon piggar på sig snart!

  SvaraRadera
 2. Visst känns det i mamma hjärtat , konstigt vore det annars !!! Hoppas lilltjejen e lite bättre ikväll !!

  SvaraRadera
 3. Usch stackars liten sötnos!
  Hoppas det ger med sig snart!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch..Stackars er! Är verkligen hemskt när de små är sjuka!!!
  Leo var hemma igår och man tycker så synd om dem:(
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Krya på sig till lillan! Och massa styrkekramar till fina mamman <3

  Skulle du vilja gästblogga hos mig en dag när jag är på semester om 3 veckor? Vore så kul om du ville det :)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Stackars liten, inte roligt med så hög feber. Och ja jag förstår dig, jag kände likadant när mina barn var sjuka som små - även fast jag visste att de hade det lika bra när J var hemma så gjorde ont i mig. Krya på er. Kram fina

  SvaraRadera