torsdag 2 augusti 2012

Första gången.....

Utanför regnar och åskar det så att det står härliga till! Och vad kan då vara bättre än att mysa framför en film? Ikväll tänkte jag introducera Hogwarts och Harry Potters fantastiska värld för Fanny! Den första filmen, Harry Potter och de vises sten, är nog ok att se nu, men de andra filmerna får hon nog vänta med ett tag. De är ju faktiskt ganska läskiga.... Hoppas att hon kommer älska den lika mycket som jag! Och inte blir rädd..... Kommer ni ihåg första gången ni såg Harry Potter?


5 kommentarer:

 1. Ja, vi kör Harry Potter maraton en gång om året minst :-) Jag älskar de filmerna :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har nog bara sett en film, bergis den första. Kram

  SvaraRadera
 3. Sv:Tack vännen! Jag hoppas också det inte är så allvarligt! Vi avvaktar i helgen och ser! Kram!

  SvaraRadera
 4. Dottern gillade Harry potter när hon var mindre!:-)

  SvaraRadera