lördag 4 augusti 2012

Underbara Liseberg!

Åh, vilken härlig dag vi hade igår! Vädergudarna var med oss, antagligen bara för att vi var duktiga och släpade med oss regnkläder! ;-)
Jag, H och Fanny åkte in till stan så att vi skulle vara på plats när Liseberg öppnade, allt för utnyttja dagen så mycket som möjligt. Nova hade vi lämnat hemma hos mormor. Det känns bra att kunna ge Fanny all uppmärksamhet ibland, och Nova kan vänta med Liseberg till nästa år.
Det känns lite som om Fanny är i en mellanålder just nu. Småbarnsattraktionerna är lite barnsliga och de riktigt stora attraktionerna vågar man ju knappt titta på! ;-) Men visst finns det roliga saker att åka! Favoriterna just nu hos Fanny är JukeBox, där man sitter i små bilar och åker runt som i en bläckfisk, och Slänggungan. Men Rabalder, barnberg- och dalbanan, är också populär! Och så Flume-Ride, där man sitter i stockar och åker på vattnet, såklart! Virvelvinden blev också en ny favorit. Den glömmer man ibland bort eftersom den ligger uppe vid Pariserhjulet.
Vi var inte de enda som tyckte gårdagen var en bra dag att tillbringa på Liseberg kan jag säga! Det var väldigt mycket folk och till ovannämnda attraktioner var det köer på över en halvtimme! Men Fanny var väldigt duktig och brydde sig inte så mycket om att det var långa väntetider.
Det blev en väldigt rolig dag, vi var inte hemma förrän vid 19.00-tiden. Nova hade haft det hur bra som helst och inte frågat efter hos en enda gång. Idag fortsätter skojigheterna med Donsö Hamnfest! Har ni inga planer för dagen, så ta en tur ut till oss!

3 kommentarer:

  1. Jag tror inte jag hinner med att komma ut idag, gubben var inte så sugen på det. Ändrar jag mig så ringer jag!

    SvaraRadera
  2. Jag var också på Liseberg igår med barnen och det var mycket folk men underbart väder. Åkte dock inget då jag var ensam men Wille pekade ut vad vi ska åka då hela familjen ska gå.

    SvaraRadera