lördag 11 augusti 2012

Pippi och Emil får vänta.....

Nej, det blir ingen resa till Vimmerby imorgon. Nova är verkligen jätteförkyld och har feber och ärligt talat känner jag mig inte riktigt hundra själv. Men, såklart ska vi åka! Så hela resan är ombokad till helgen istället! H och barnen får hämta mig på jobbet på fredag eftermiddag!
Ikväll ska jag och H iväg på fest! Vi har fått barnvakt under kvällen och det är vi speciellt tacksamma för eftersom Nova inte är riktigt frisk. Vi kommer iväg en stund i alla fall! Vi ska vara ute och jag har lite beslutsångest om vad jag ska ta på mig, klänning eller byxor..... Det är en strålande vacker dag, men kvällen kanske blir kall.... Men jag har en liten stund till på mig att fundera. :-)


2 kommentarer:

  1. jobbigt med barn som är sjuka. Trist att ni fick vänta med resan. Men va gör man?

    Hoppas ni får en bra kväll!!

    Kraam

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det blir toppen, både på festen och på Vimmerby!

    SvaraRadera