tisdag 28 augusti 2012

Modig!

Ingen barnfamilj har väl undgått att Disney/Pixar´s nya film "Modig" har premiär på fredag! Mgroup PR & Event hade för några veckor sedan en exklusiv förhandsvisning av filmen och i söndags var det dags för galapremiären. Fanny vill otroligt gärna gå och se den, så jag måste finna tid till att göra det med henne! Att filmen är i 3D är såklart också väldigt spännande!
Så här skriver Disney/Pixar om Modig:

"Sedan urminnes tider har berättelser om storslagna strider och mystiska legender gått i arv till kommande generationer bland de karga och hemlighetsfulla högländerna i Skottland. I ”Modig” får en ny berättelse sin början när den modiga Merida konfronterar traditionen, ödet och de mest fruktansvärda odjur. Merida är en skicklig bågskytt med häftigt temperament, och dotter till Kung Fergus och Drottning Elinor. För att hitta sin egen väg i livet bryter Merida en urgammal och helig sed. Meridas handling leder indirekt till kaos och raseri i kungadömet, och när hon ber en excentrisk gammal klok kvinna om hjälp, går hennes olycksaliga önskan tyvärr i uppfyllelse. De farofyllda följderna tvingar Merida att upptäcka meningen med äkta mod, hon måste bryta en fruktansvärd förbannelse innan det är för sent."
Till den svenska versionen har artisten Amy Diamond lånat ut sin röst till huvudrollen Merida. I rollen som häxan hör vi Ewa Fröling och Meridas mamma och pappa görs av Elisabet Carlsson och Leif Andrée.

Kolla in trailern här:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar