onsdag 15 augusti 2012

Mycket som snurrar nu.....

Allt hade naturligtvis gått hur bra som helst och Fanny ville inte gå när jag kom och hämtade henne! Hon längtar redan till morgondagen! Jag är inte riktigt säker på att jag kan säga detsamma.... Det är, som vanligt när man haft semester, blandade känslor när man ska tillbaka till arbetet. Samtidigt som jag välkomnar gamla rutiner och tycker det ska bli roligt att träffa arbetskamraterna igen, känns det väl sådär att sätta sig på ett kontor när solen skiner och det ser ut som sommaren kommit till slut!
Jag känner att det är mycket att tänka på just nu. Båda barnen ska ha med sig olika saker till skolan/förskolan (Nova håller också på att skolas in), jag kommer ha hur mycket som helst att göra på jobbet och på fredag åker vi till Astrid Lindgrens Värld! Grejer ska packas och familjen hämtar upp mig efter jobbet på fredag eftermiddag. Nova är dessutom inte bättre i magen. Suck.... Det är tur att man ska åka på Mammabloggkryssning nästa helg, men jag hoppas att jag kan koppla av.


1 kommentar: