tisdag 31 juli 2012

Hopp och lek på Barnpalatset!

För att inte säcka ihop helt, tog vi idag en tur till stan för att släppa loss ordentligt! Hade tänkt oss Lek & Buslandet på Backaplan, men när vi kom dit hade man stängt 0-3 årsavdelningen pga vattenskada. Vi hade självklart kunnat gå in i alla fall, men ingen av oss hade varit på något lekland tidigare, så vi bestämde oss för att åka till Barnpalatset istället. Här blev det full fart i tre timmar! Tyvärr tog batteriet slut i kameran nästan direkt, så det blev inte så många bilder. Tog några med mobilen också, men de blir ju inte så bra. Försök säga till en 2-åring att stå still en stund inne på ett lekland..... ;-)
Tyckte nog att Barnpalatset var sådär. Det var ganska slitet, men barnen märker ju inte sådant. Det var inte så många besökare så barnen kunde härja fritt utan att behöva stå i kö till rutschkanor och dylikt.
Vi tog en paus mitt i och åt lite mat på plats. Man serverade de vanligaste rätterna som finns i ett gatukök, hamburgare, korv, kebab, köttbullar, pannkakor och chicken nuggets, kort sagt det mesta som går hem hos barn! Jag trodde verkligen att Nova skulle somna i vagnen efter maten, men inte! Hon höll igång hela tiden och somnade inte förrän i bilen på väg hem. Sedan sov hon hela båtresan. ;-) Men nästa gång får vi nog testa Lek & Buslandet!
3 kommentarer:

 1. Ja det är lustigt det där, det är inte bara kränkande mot oss mammor, det kränker ju papporna med. Precis som om de inte skulle klara av det. Vad glad jag är att du mår bra igen. Kram!! <3

  SvaraRadera
 2. Såg festligt ut, kul med de här leklanden som kommit, fanns inte när mina barn var små, då var det Tosselilla som gällde :)
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 3. Vi provade på ett lekland med uppblåsta leksaker på Åland och det blev en succe så nu måste jag leta reda på ett bra lekland i närheten av där vi bor så barnen kan få rasa av sig ibland :-)

  SvaraRadera