onsdag 11 juli 2012

Jag tappar hår!

Idag fick det bli en tripp till Vårdcentralen. Jag har tappat stora mängder hår under en längre tid och nu börjar jag faktiskt bli lite orolig.... Det är verkligen stora testar som faller av. Läkaren sa att det kunde bli så om man varit svårt sjuk, vilket jag ju var i våras. Det kan du läsa mer om här. Men hon tyckte absolut att vi skulle ta några prover, bl a B12 och sköldkörteln. Det är nästan så att man hoppas att de ska hitta något, så att man kan få hjälp.... Eller såklart att det går över av sig självt, snart!
7 kommentarer:

 1. Hoppas att det är något enkelt som ett tillfälligt tillstånd pga sjukdomen eller något du kan ta ett litet piller för en kort period och så blir allt bra!
  Jag har också haft sådana perioder och med mitt tunna hår är det inte roligt..

  SvaraRadera
 2. Usch vad jobbigt, hoppas du får snabbt svar!

  SvaraRadera
 3. Oj vad obehagligt.... Hoppas det inte är så allvarligt och slutar!

  Va du på torget runt 17 tiden igår? Alltså här i Nödinge.
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Men gud vad läskigt! Men jag vet känslan ändå. Jag med mina utslag och klåda. Dem ger mig bara klådstillande men det stillar inte helt sin oro när man inte vet riktigt. Själv försöker jag nu bara tränga bort det och hoppas bara det beror på torr hud och stress.

  Hoppas du får hjälp och bot snart hjärtat!

  Sv:Åh skönt att det inte bara är min som förvandlas från snällt barn till - monster! :) Precis så är Isak med!

  Tänkte fråga om jag kunde ta med Isak till dig någon helg så kan vi hitta på något med barnen? Säg när det passar dig! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Tack för dina fin ord :)

  Jag förstår precis hur du menar. Hittar man felet är det bara att behandla sen.
  Hoppas du går hjälp

  SvaraRadera
 6. Va ha vi gjort för ont egentligen? Nu får vi krya på oss tills nästa vecka!

  Har vart på VåC jag med idag. Ischias:(

  Ha det så gött! Du jag skickar mitt mobilnummer i ett PM på facebook till dig! Tänkte ifall vi skulle ses i Halmstad!

  Kram Michaela

  SvaraRadera