onsdag 4 juli 2012

Tur & otur!

Skit också, kameran har gått sönder! H fick ta med den till stan idag för att laga den, så det blir tyvärr inga härliga sommarbilder från Donsö! Fanny har haft en kompis här hela förmiddagen och de plockade alla dockorna med sig ut! Härligt att kunna leka ute hela dan!
Jag verkar ha lite tur med mig just nu. Vårt medlemssystem, som vi använder oss utav på jobbet, har haft en Facebooktävling och idag fick jag veta att jag vunnit andra pris! Det var en Smartbox till ett värde av 500:-! Tjohoo! Nu ska jag bara ta mig igenom 1½ vecka till innan H har semester, så är lyckan gjord!4 kommentarer:

 1. På lördag åker vi mot Gbg :) Och sover tills på måndag :)
  Det är vad vi planerat so far :)
  Kram finaste <3

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, GRATTIS! Tråkigt med kameran dock... :(

  SvaraRadera
 3. Skönt att oturen balanseras av lite tur! :-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul o höra att det kommer lite tur oxå :)

  Synd att det inte blev några bilder, hade varit mysigt att se. Men det kommer ju säkert fler tillfällen.

  Har ni nåt mer inplaneat än Halmstad i sommar?

  Kramis

  SvaraRadera