tisdag 10 juli 2012

Balanscykel Deluxe!

Jag är sån att jag samlar på mig födelsedagspresenter och julklappar under hela året! Ser jag nåt bra, så köper jag det, även om det är långt kvar. På så sätt blir det inte en så stor kostnad på en gång! Och nu har verkligen den fantastiska webbshoppen Fyndiq.se gjort skäl för sitt namn! Nova fyller inte år förrän i oktober, men den här supertuffa balanscykeln var för fin för att motstå! Dessutom var priset nedsänkt! Fanny hade aldrig någon sådan här cykel, men jag har hört att de ska vara så otroligt bra! På just den här modellen är det stabila gummihjul och styrningen är begränsad. Jättebra, så att inte barnet svänger för mycket, ramlar och får styret i magen! Dessutom är den ju väldigt snygg, Nova kommer att bli överlycklig!
Fyndiq.se har verkligen allt och lite till, så skynda in och fynda!! Nästa gång får det nog bli något från den här kategorin..... Eller den här..... Eller en snygg, billig klocka kanske..... :-)!


4 kommentarer:

 1. Jag älskar fyndig, hur bra som helst;)

  kramis

  SvaraRadera
 2. haha jo det är sant =) vi får se till att hålla det lagom långt =) jag har inte haft det lätt med mitt hår tidigare heller så i januari klippte jag av det! Men nu vill jag ha det långt igen haha

  SvaraRadera
 3. Kul, har inte sett den butiken förr, får in och kolla :-)

  SvaraRadera
 4. Bra köp tycker jag.
  Kollade runt hos de som just nu anmält sig till Fab mamams blogevent och hittade hit.
  Min son 4 år har haft sin springcykel, som vi kalla det, sedan han fyllde 2 år. Det tog lite tid innan han fick till det men nu susar han fram med grym balans. Där är bara att blunda för ibland går det ruskigt fort över stock och sten.
  Han har även en ärvd gammal tvåhjuling med stödhjul där vi satt upp stödhjulen högt så de inte hjälper. Får han bara hjälp iväg så cyklar han utan problem. Detta tack vare springcykeln.
  Lycka till!

  SvaraRadera