lördag 14 juli 2012

Chicco Liteway!

Åh, nu vill jag ha tillbaka min kamera! Morr.... Har bara en gammal skitkamera som tar jättedåliga bilder. :-( Typiskt nu inför semestern och allt....
Var i stan väldigt fort och köpte sulky till Nova i förmiddags. Det blev en Chicco Liteway till slut. Funderade ju på en Brio Spin också, läs mer om det här. Men den här blir jättebra! Nova ville genast prova! Blir perfekt att ta med till Äventyrslandet på måndag.
Dessutom har jag hunnit med ett bröllop idag! En barndomskamrat, som nyss flyttat tillbaka till Styrsö, gifte sig i Styrsö kyrka. De skulle egentligen gift sig i Rådhuset, men ändrade sig i sista stund. Brudparet  ville ha det enkelt, så allt var över på ca 10 minuter! :-) Men otroligt vackra var de! Fanny var med, men hade lite svårt att sitta stilla, trots att det gick så fort! :-)
I morgon blir det till att packa, har aldrig rest och bott på hotell med en 1½-åring förut......


7 kommentarer:

 1. Snygg vagn!
  Nova verkar trivas i den eller?

  Ja visst va mosters älskling söt! Längtar redan efter en han! Får se han igen om en vecka! Vi ska ha hans storebror med oss i Halmstad. Fast han får va kvar i Stugan hos sin mormor o morfar när vi åker till äventyrslandet.
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Har nu gjort en bokning till Mammabloggkryssningen och bilar gärna till Stockholm med dig och Madeleine.
  Skall bli jätte spännande.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Superfin vagn :) Åhhh ibland kan jag sakna det där med att köpa en ny vagn :)

  Härligt med bröllop, sånt är ju alltid trevligt :)

  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 4. Jättefin vagn!! Tack Sandra, du är go du!!

  SvaraRadera
 5. Ni kommer säkerligen att få det TOPPEN !! Vi ska bo 2 nätter på tanumstrand i veckan som kommer och jag är ärligt talat lite "orolig" för vad viggo ska säga när det varken finns bio eller sigge där. Han tror lixom att det ingår när man bor på hotell. Själv vill jag GÄRNA ha skumpa ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Kul med en ny vagn, ser bekväm och lättkörd ut :)
  Sv: jaaa, så jäkla underbart att få träffa sina små monster igen! =)

  kramkram

  SvaraRadera
 7. Bra val av vagn. Vi köpte en likadan fast svart till Leila lagom till semestern förra året. Supersmidig att ta med då den inte tar mkt plats ju!

  Hur är leklandet och hotellet i Halmstad nu då?

  Kramis

  SvaraRadera