onsdag 18 juli 2012

Spännande att bo på hotell!

Ja, då var man hemma till tvätt, städ och matlagning igen. Skönt att bo på hotell en natt och slippa sådant! Vi bodde ju på Scandic Hallandia i Halmstad och jag kan verkligen rekommendera detta hotell! Scandic Hotels överhuvudtaget är otroligt bra att övernatta på med barn.
Vid lobbyn, och i anslutning till restaurangen, fanns en lekhörna där man kunde rita, spela Playstation, bygga med klossar och dylikt. Båda barnen tyckte detta var toppen, och vi med. Med tanke på att Nova vaknade vid 06:00 på morgonen, och Äventyrslandet inte öppnade förrän 10:00, var det ett perfekt ställe att tillbringa morgonen!
På kvällen, när vi checkat in, gick vi ner till restaurangen på hotellet för att äta middag. Även här var menyn genomtänkt och anpassad för barn. Barnen valde en buffé där de kunde välja och vraka bland pizza, pasta, köttbullar, pannkakor och annat gott som barn brukar gilla! Nova åt så det stod ur öronen på henne! :-).
Lagom till desserten dök Sigge upp, Scandichotellens maskot! Nova gjorde stora ögon först, men sedan kunde vi knappt slita henne från denna snälla igelkott! Fanny ritade genast en teckning som hon gav till Sigge.
Innan vi gick upp till rummet för natten, gick jag och Fanny en tipspromenad med frågor om Sigge som satt uppsatta lite varstans på hotellet. Självklart fick hon alla rätt och som belöning fick hon en liten godispåse av receptionen! Nova fick vi muta upp på rummet med ett Sigge gosedjur! :-)
Rummet var rymligt och fräscht och man hade bäddat upp en spjälsäng till Nova. Det är en annan sak som jag tycker är toppen med Scandic, att man kan boka spjälsäng till de små! Hon sov som en stock hela natten! Fanny tyckte dock att bäddsoffan var lite obekväm, så den fick H vackert sova i. :-) Både på kvällen och på morgonen var vi varmt välkomna ner till receptionen för att värma välling till Nova, verkligen toppen, I like!
Även frukosten var helt fantastisk och både vi och barnen lät oss väl smaka! Det bjöds på stor frukostbuffé med allt du kan tänka dig! Och efter att Sigge dykt upp ytterligare en gång, packade vi in våra väskor i bilen och tog farväl av hotellet för denna gång! Tusen tack till alla på Scandic Hallandia för jättefin service och en trevlig vistelse!


3 kommentarer:

 1. Vad kul att de blev lyckat! Märkte ni av rutschkaneincidenten förresten?

  SvaraRadera
 2. Gud så skoj det ser ut! :)

  Kramis!

  SvaraRadera
 3. åh va härligt !! Vi träffade tyvärr aldrig Sigge "live" och nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte en liten mjukis, MEN vi får säkert fler tillfällen :)
  KRAM

  SvaraRadera