torsdag 19 juli 2012

Detta gör jag en regnig dag!

Ja, det är inte bättre väder på Västkusten! Mulet och regnigt.... Vad tar man sig för då? Jo, pratar med sponsorer såklart! Tävlingsveckan den här gången kommer bli super! Jag hoppas att ni varit nöjda med tidigare tävlingsveckor? Lägg v. 35 på minnet för då kör jag igång!
Vad gör man mer? Passar på att städa, suck vad tråkigt.... Tänkte också ta mig en tur upp på vinden! Nova växer så det knakar och det är dags att plocka fram nästa storlek! Måste nog göra en liten inventering inför hösten tror jag....
Dessutom sitter jag och kollar runt på lite olika webbhotell. Är så trött på att inte kunna lägga upp foton som jag vill eftersom de tar så stor plats! Det står mellan binero.se och one.com. Har ni några erfarenheter från dessa? eller5 kommentarer:

 1. Hej
  Tror det var via fixa bloggen jag läste att man skall spara bilderna i 800x800. De räknas då som inga bilder och man kan lägga upp hur många som helst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ingen aning tyvärr, hoppas du löser det. Tack för omtanken, du är go du!

  SvaraRadera
 3. Ja snart syns vi ju :)

  Jag har haft one.com och hade inte problem med dom.
  Nu har jag surftown och det fungerar bra det också :)

  SvaraRadera
 4. Ja lite trist att de hade så dålig säkerhet!

  Jag har one.com och jag har vart toppennöjd! Bra support har jag fått också!

  SvaraRadera
 5. Jag använder one och har aldrig haft några problem - kopplad till wordpress :)

  SvaraRadera