måndag 16 juli 2012

Bloggen fyller 1 år!

Nu har vi kommit fram till hotellet efter en heldag på Halmstad Äventyrsland! Det var verkligen toppen, perfekt för oss som har två små barn. Det blev inget badande, hu, så kallt det var, men allt annat var toppen! Nova är väl egentligen lite för liten över huvudtaget för sådana här utflykter, man får mest springa och jaga henne, men det fanns faktiskt några karuseller hon kunde åka. Vi fick också sett två cirkusföreställningar och en piratshow, allt ingick i entrépriset! Mer om Äventyrslandet senare.
Jag måste också skriva att idag fyller bloggen 1 år, hipp hipp hurra!!! Det har verkligen hänt mycket under året som gått, jag har fått många nya vänner och har utvecklats som människa. Vill ni läsa mitt allra första inlägg kan ni göra det här. Nu ska vi snart ner till restaurangen och äta middag!6 kommentarer:

 1. Va verkligen ett bra ställe för barn! Walther gillade det, men vi fick åka hem pga regnet och för att Walther va vid piratskeppet o hade vattenkrig, ungen va dyngsur! Gissa om jag ångrade att jag inte hade med regnkläderna?

  Tack för pratstunden!
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1-årsdagen!
  Och vilken grym blogg du lyckats bygga upp under detta år!

  Glad att jag fått lära känna dig också!

  SvaraRadera
 3. Grattis då bloggen på 1-årsdagen!

  SvaraRadera
 4. Hurra Hurra Hurra - grattis till 1-års jubileum!

  SvaraRadera