tisdag 17 juli 2012

Minisemester till Halmstad Äventyrsland!

Tillbaka på Donsö efter några härliga dagar i Halmstad Äventyrsland! Detta var första gången vi sov på hotell hela familjen och allt har gått jättebra! Tack till Scandic Hallandia för en underbar vistelse!
Vi var framme vid parken strax efter 10:00 igår. Man fick ganska snabbt överblick, då det inte var så stort, men barnen var mer än nöjda med det utbudet som fanns! Jag tror Fanny åkte Bläckfisken nästan 10 gånger! Tyvärr nyttjade vi inte badlandet alls, ingen var speciellt sugen då det blåste och var kallt. Men det fanns flera karuseller och attraktioner även för Nova!
Dessutom visades två olika cirkusföreställningar. Den första var en klassisk cirkus med några ponnys som sprang runt och trollerinummer som den itusågade damen. Den andra såg jag och Fanny själva, medan H somnade Nova i vagnen. Den var lite mer spännande med en akrobat, två duktiga jonglörer och en fakir!
Något annat som de lite äldre barnen uppskattade var piratshowen! En scen ur Pirates of the Caribbean med en imitation av självaste Jack Sparrow! Lite vattenkrig blev det också! :-)
Efter att ha lekt lite i bolland, hoppat hoppborg, åkt lite mer karusell och Fanny ridit, var vi alla nöjda och vi tog bilen till hotellet. Mer om hotellvistelsen blir det i ett annat inlägg!
Innan vi idag styrde kosan norrut, tillbaka hem, åkte vi tillbaka till Äventyrslandet för ytterligare en dag. Med Barnsemesterkortet går man två dagar men betalar bara för en! Så idag gick vi in gratis för ytterligare några timmars skoj! Vid 13:00-tiden började dock molnen torna upp sig rejält och vi bestämde oss för att åka hem.
Jag kan verkligen rekommendera Halmstad Äventyrsland om man har små barn! Tror endast badlandet skulle vara roligt för en tonåring. Men parken är mycket prisvärd! Barn under 90 cm går in gratis, annars kostar entrén 150:- och då ingår allt! Så 450:- för vår familj, två dagar, kan man verkligen inte klaga på!  


2 kommentarer:

  1. Kul att det var bra vi har inte kommit iväg ännu men snart så :P
    Vi väntar på bättre väder för våra tonåringar vill till badlandet :-)

    SvaraRadera