fredag 13 juli 2012

Chillkväll!

Äntligen blev det fredagskväll och H har gått på semester! Nu firar jag med ett glas rött!
Igår kväll surfade jag runt och letade efter tävlingar där man kunde vinna trevliga semesteraktiviteter för hela familjen. Hoppas att jag vinner nåt..... Om man inte tävlar kan man ju heller inte vinna! Vi har ju inte planerat något i sommar så en och annan överraskning är välkommen! Nu ska jag chilla i min chillawear med Chill Out!4 kommentarer:

 1. Hoppas du fick en skön fredag :)
  Jag är en ny bloggare och en följare av din blogg.
  Jag har en fråga: Har ju läst att du brukar gå på en del bloggträffar och jag undrar då hur man kommer med på dom? Är det bara att anmäla sig även om man inte känner någon eller hur funkar det?
  Hoppas du vill svara på min "dumma" fråga.
  Kramar Moder Petra

  SvaraRadera
 2. Härligt Sandra!
  Min gubbe har bara 1 vecka kvar:(
  Vi ses på måndag va?

  SvaraRadera
 3. Undra om jag någonsin kommer dricka rött... Gillar vitt vin men rött går fetbort! ;)
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Härligt !! det är det sköna med semester - man kan unna sig lite vin vilken dag som helst när andan faller på :) Vinna familjeaktiviteter skulle jag oxå vilja göra ! När vädret är som det är vill man ju komma iväg på roligheter, men tyvärr är det inte allt för välfyllt i semesterkassan i år !
  KRAM

  SvaraRadera