lördag 21 juli 2012

Fynd i Ullared!

Igår hanns det inte med något inlägg, ledsen för det, kommer nu istället! Jag tillbringade förmiddagen på Ge-Kås i Ullared! Mamma åkte också med. Nog för att jag gillar att shoppa, och speciellt när det är så billigt, men jag kan inte förstå dessa människor som kan tillbringa en hel dag här! På tre timmar var vi klara! Som vanligt blev det mest till barnen, blivande födelsedagspresenter, julklappar och dagis/skolkläder, men också hygienartiklar, presentpapper och annat nyttigt! Det absolut största fyndet gjorde jag inte inne på Ge-Kås, utan i Skokanonen utanför! De hade blivit uppköpta och skulle byta ägare, så de hade total utförsäljning! Det var väldigt utplockat, men vad gör väl det om man hittar något man vill ha! Nova fick ett par extra springskor att ha i sommar för endast 99:-, men det största fyndet var till mig själv! Ett par fodrade läderstövlar för bara 199:-!! De hade kostat 950:-!!! DET kallar jag fynd! :-)
Vi var hemma på Donsö igen vid 15:00-tiden och vid 17:00 kom mina föräldrar och bror på besök. Grillen tändes och det blev en riktigt trevlig kväll! Första gången vi satt ute och åt för övrigt. Det säger ju en hel del om den här sommaren.....
Men även idag strålar solen och dagens planer är att tvätta och måla en loftsäng som vi fyndat på Blocket till Fanny!
8 kommentarer:

 1. Vad snygga! Vilket kap :) Kram fina

  SvaraRadera
 2. Önskar jag bodde närmare Ullared så jag också kunde fynda lite, speciellt nu inför förskolestarten på den nya friluftsförskolan barnen ska börja på när vi flyttar.
  Men å andra sidan är det nig tur att jag inte bor så när, för oj vad jag skulle kunna fynda....ofta.... :-)

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga:) Jag har aldrig kommit iväg till Ullared men nån gång så vill jag se detta fenomen:)

  SvaraRadera
 4. Vilka kap !!
  Jag älskar ullared och skulle åka dit betydligt oftare om det inte vore så satans långt från oss :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är vad jag oxå kallar fynd!! :)
  Synd att det är så förbaskat långt till Ullared och jag är nog snart den enda människan i Sverige som INTE varit dit... suck!!

  Kram finaste

  SvaraRadera
 6. Vilket kap. Älskar Ullared, och jag är en av dom som kan tillbringa en hel dag där och skulle helst sova över och fortsätta dagen efter också :)

  SvaraRadera
 7. Snygga stövlar!!
  Vi va i Ullared i Tisdags! Missade totalt skokanonen:( Dumt! Hade behövt ett par promenadskor ju!

  Ha det gött vännen!

  SvaraRadera
 8. Vad härligt! Värsta snygga kanonfyndet ju! Missade detta totalt :( och dig ;) men
  Vi ses snart igen iaf o det ser jag fram emot. Vem vet- sommaren kanske kommer ordentligt lagom till kryssningen, vore ju kanon! Kramis

  SvaraRadera