söndag 22 juli 2012

Nackdelar med att bo på en ö.....

Usch, jag har varit på ett uselt humör idag! Igår eftermiddag fick vi ett infall och bjöd in goda vänner på grill ikväll. Problemet var bara att klockan var 16:30, affären hade stängt och öppnar inte alls på söndagar. Styrsö har två livsmedelsbutiker öppna på söndagar, men vill man grilla har de inget större utbud på helgen... Så det blev till att åka till stan efter lunchen idag för att handla!
Det är ju mitt i semestern och vanligtvis åker man inte frivilligt in till fastlandet den här tiden. Det är trångt vid färjeläget och på båtarna och är man sen kan det faktiskt vara så att man inte kommer med för båten är full! Många turister går på fel båt, upptäcker sitt misstag i sista stund, ska av till varje pris och båtarna blir försenade. Dessutom har de ofta enormt mycket packning med sig!
När jag så skulle ta mig hem, var båten proppfull!! Tyskar, indier, turkar och massor av andra nationaliteter trängdes om att få en så bra plats så möjligt! Jag ville bara hem. När jag inte trodde att det skulle få plats mer, kommer det en busslast! Massor av holländare som var på pensionärsresa! Ja, jösses, det måste verkligen bli en trevlig kväll ikväll, men det är jag övertygad om!3 kommentarer:

 1. Hahahahahahaha... ja du.. :) Visst är det härligt med turister ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej o hå!
  Hoppas kvällen blev bra trots att det va knökat på båten!

  SvaraRadera
 3. Sv:Hej vännen! :) Saknar dig med!
  Har varit så mycket och ska ju snacka med mannen med. Vill gärna komma ju! :)
  Återkommer snart igen!! Kramis!♥

  SvaraRadera