måndag 7 maj 2012

Jag har fått en Ziperall!!

Jag har verkligen ett bra jobb!! Idag kom några från en av HHGS (Handelshögskolans i Göteborg studentkår) föreningar, Nöjesföreningen, med en Ziperall till mig!! De ska ha en stor sommarfest på Park Lane för studenterna och Ziperall är en av deras sponsorer. De gav mig en jumpsuit som tack för att jag hjälper dem att sälja biljetter! Och jag som önskat mig en leopardsuit såååååå länge! Tyvärr fanns det bara storlek M, men strunt i det! Jag har lovat dem att ha den på mig denna veckan och det syns inte att den är för stor när jag sitter ner. Och när jag kurar ihop mig i soffan på kvällarna gör det ju inget! Tusen tack till Gustaf i Nöjesföreningen!!!


Ikväll drar jag igång första tävlingen i tävlingsveckan! Missa inte att vara med från början!
9 kommentarer:

 1. Åh vilken lyx, nu är jag riktigt avis för en sådan vill jag också ha =)

  SvaraRadera
 2. Ja de gör jag med!

  Tack men de e lite långt tyvärr :(

  SvaraRadera
 3. Haha, vad söt du r :-)

  Jag vann en ziperall i en blogg för ett tag sedan men jag gav den till dottern. En ed Union Jack på :-)

  SvaraRadera
 4. Tycker den sitter alldeles utmärkt på dig. De ska väl vara lite loose fit så där :-9

  SvaraRadera
 5. Åh, snygging !!! :)

  Äh, man hinner inte alltid kommentera, och jag tycker inte heller att man ska ha dåligt samvete för det !
  Livet innehåller ju faktiskt mer än bloggande ( även om man har svårt att tro det ibland !? )

  Det ska bli sååå kul den 2 juni ! Jag längtar som bara den :)

  KRAM

  SvaraRadera
 6. åå vilken söt dress!! fin blogg du har ;) kram ida

  SvaraRadera