fredag 11 maj 2012

BRIO eller Chicco?

Jag funderar på ny barnvagn till Nova..... En sulky tänkte jag. Vi har en BRIO Race från när Fanny var liten, men jag tycker den är tung, svårkörd och dessutom drar den åt vänster när man kör, så man får parera hela tiden. Såg att det finns en variant av BRIO Race nu som heter BRIO Spin! Den ska tydligen vara liknande, bara att den har svängbara hjul fram. Var i stan efter jobbet igår och kände lite på den och jag måste säga att jag gillar den skarpt! Fast den är kostar ca 3000:-..... Tittade också på Chicco Liteway, är det någon som har erfarenhet av den? Det är ju en lättare modell, som man kanske inte ska använda på samma sätt?

eller
5 kommentarer:

 1. brio! ^^, men det är för att dom var så trevliga mot mig och vagnen har hållt länge och det är kvalite.
  det andra vet jag inget om.

  SvaraRadera
 2. Jag köpte en Brio Race till Towa häromdagen, är nöjd hittills, har dock inte kört så jättemycket med den eftersom att jag själv anser att hon är för liten att "åka framåt". Hoppas inte att den börjar att dra åt nåt håll!! *håller tummarna*- Hennes kombivagn drar åt höger, otroligt irriterande!!

  Annars kan jag rekommendera Emmaljunga scooter. Vi hade (har den kvar) till Oliwer. Är jättenöjda, men den är lite för stor i bakluckan (har två hundar)

  Lycka till i jakten!

  SvaraRadera
 3. Vet att många är nöjda med chiccon!

  kikar in lite hos alla som ska på bloggdaten i juni! ses där! =)

  SvaraRadera
 4. Jag har chiccon och älskar den! :) Den är otriligt lätt att handskas med och blir så lite ihopfälld!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ingen aning. Båda är fin och bra (har jag hört)

  SvaraRadera