torsdag 31 maj 2012

Detta börjar bli obehagligt......

Jag vill börja med att tacka alla som stöttat mig i konflikten med Swingcar! Men jag tycker att detta har gått alldeles för långt! Tycker att det börjar bli obehagligt och vill inte "smutsa" ner mig mer. Tusen tack för alla kommentarer, inlägg, mail och sms! Detta har uppenbarligen upprört väldigt många och det är en viktig diskussion som uppkommit. Frågan har väckts, men jag lämnar det till någon annan att driva den vidare. Jag anser att jag inte gjort något fel, så gör även dem. Vi kommer inte att kunna gå vidare med att hitta en lösning, då vi helt enkelt inte är överens. Kommer att låta saken bero, då jag som sagt inte tycker att det är värt att driva diskussionen vidare. Alla är välkomna att kommentera detta, bemöt gärna kritiken, jag kommer att publicera alla kommentarer och åsikter som är relevanta till inlägget!
Tusen tack igen för allt stöd!
Kramar!

5 kommentarer:

 1. Jag skrev en kommentar på deras fb och den var snabbt borttagen.
  Du fick säkert ett mail om det för jag taggade dig.

  Varför inte bara ge en till till dig, det är ju knappast så att dom skulle gå i konkurs.

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  KOm hit via Ewa och fick läsa om din upplevelse. Håller med om att det var en viktig fråga som vaknade, nu måste man vara medveten om vem man samarbetar med och OM man ska göra det.
  Bra kämpat!
  Jag håller på dig.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 3. Har det hänt nåt mer vännen eftersom inlägget är borta?

  Jag sänder dig massor av värmande kramar och omtanke.

  Vi ses på lördag och då ska du få en bamsekram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du har gjort helt rätt, men tycker även att du gör rätt som "lägger av" nu. Jag håller på dig!

  Ses på lördag!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 5. Tack för att du tog upp det här, det är så viktigt att samarbeten sköts, från bådas håll, och när det blir som det blev för dig den här gången är det lätt att visa sin solidaritet.

  Jag har slutat gilla dem på Fb och tror helt klart att det är Swingcar som förlorar på det i längden.

  //Anna

  SvaraRadera