tisdag 29 maj 2012

Hemsk brand på Donsö!

Vilken morgon! Det som mötte mig när jag vaknade i morse var en mobil full med meddelanden från oroliga vänner som undrade hur jag mådde! Jag förstod ingenting, tills jag slog på nyheterna. En stor brand hade härjat under natten på Donsö! Ett stort hus, där man sålde tyger och dylikt och även bedrev frisering, var helt uppbrunnet! Dessutom var ett 10-tal sjöbodar totalförstörda! När jag kom ner till hamnen för att åka till jobbet, höll brandmän fortfarande på med eftersläckningsarbetet! En jättehemsk syn....3 kommentarer:

 1. Fy så otäckt:(
  Tur att ni alla mår bra i alla fall.

  kram

  SvaraRadera
 2. Usch och fy så otäckt!!! Hoppas alla klarade sig och att det fanns bra försäkringar för alla även om det nu inte kan ge tillbaka vad det egenligen är värt..

  Kram

  SvaraRadera
 3. Sandra min fina vän <3 Det är helt och hållet ömsesidigt <3
  Kram och jaa vi ses på lördag = ÄNTLIGEN!! :)

  SvaraRadera