tisdag 15 maj 2012

Blingo - en ny favorit!

När jag var på Bloggminglet 2012 i Stockholm för några veckor sedan, fanns det riktigt fina utställare på plats. En av dem var Blingo, underbara dam- och barnkläder i 100% ekologisk bomull! Dessutom är de riktigt färgglada och det gillar jag! Kläderna görs i olika teman, så det finns något för alla. Mina personliga favoriter är klänningen på bilden nedan, som ligger under temat "Multi" till Fanny, och till Nova, en härlig, färgstark pyjamas där temat heter "Benson". Den 24 maj börjar deras rea i webbshoppen, det vill man ju inte missa! ;-) Annars kan man alltid ha en visning, då en säljare från Blingo kommer hem till dig och presenterar kläderna! Man kan i lugn och ro känna, klämma och prova. Det kanske man skulle göra? ;-)2 kommentarer:

  1. Åh dom där godingarna har jag missat! Jättefina!

    SvaraRadera
  2. De har underbara kläder! Jag är helt frälst och har shoppat alldeles för mycket denna vår! =)

    SvaraRadera