söndag 6 maj 2012

Vardagslyx deluxe!!

Vilken underbar dag vi hade igår! Efter att ha checkat in på Hotell Hehrne fick vi fika, massor av goda grejer! Frukt, kex, bakverk, smoothies, och annat mumsigt. Sedan var det dags för bad. Morgonrock och tofflor fick vi låna. Utsikten från badtunnan var härlig, över Göta Älv, och med ett glas jordgubbscider i handen, kändes livet bra gott! Efter en timmes njutning i tunnan var det dags för min och H´s behandlingar. H hade valt en klassisk massage, medan jag fick en aromainpackning! Min behandling började med en lätt helkroppsmassage och efter att ha blivit inpackad fick jag ansikts- och hårbottenmassage. Behöver jag säga att jag nästan somnade?! Jag blev lite full i skratt medan jag låg där och skulle slappna av. Det spelades lugnande musik i bakgrunden och i mitt fall var det ljudet av vågor, fiskmåsar och något konstigt valläte! Ska tydligen vara rogivande, men för mig var det som hemma, haha!
Jag och H var rätt mosiga när vi var klara, men en uppiggande dusch fixade det! Kvällens middag sedan var underbar! Förrätten bestod av en mustig sparrissoppa, varmrätten kyckling med pesto, potatisgratäng och rödvinssås, och efterrätten chokladmousse med blåbärssorbet. Mätta och belåtna tog vi därefter en promenad runt omgivningarna.
Efter en suverän frukostbuffé på morgonen tog vi en sväng till IKEA innan vi hämtade Fanny hos barnvakten. H´s mamma hade Nova hemma hos oss.
Sammanfattningsvis är jag inte ett dugg ledsen över att jag skippade Mammabloggalan i Stockholm. Egentid med kärleken var helt klart mycket bättre!!
Imorgon startar tävlingsveckan, missa inte det!

Moi och lite gott som väntade på rummet!

Middagen!

Omgivningarna!

Baksidan av hotellet med badtunnorna!


5 kommentarer:

 1. Men sandra gud så fint du gjort din header! :D Vem har gjort den till dig!?

  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en bra start på veckan!
  PUSS♥

  SvaraRadera
 3. Ååå vilken ljuvlig header du skaffat dig !! <3

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att du bokat! Få se om jag kommer på efterslänten! :)
  Gör hon även headern? :)

  Krans

  SvaraRadera
 5. Så härligt ni verkar ha haft det :)

  Tycker absolut att du ska skaffa dig en iPad, jag älskar min :)

  SvaraRadera