onsdag 2 maj 2012

Sponsorer till tävlingsvecka nummer 2!!

På måndag drar jag igång bloggens andra tävlingsvecka! Hoppas att ni är sugna på att vara med? Som utlovat presenterar jag här veckans sponsorer. De presenteras inte någon speciell ordning, så gå in på bloggen varje dag för att se dagens tävling!
Imorgon blir det en tripp med jobbet till Helsingborg hela dagen!Rösta gärna på Ett liv vid havet i tävlingen om att få åka med Bloggbussen! Klicka här och sedan "rösta". Tack!
 


6 kommentarer:

 1. Pino tävlingen får man inte missa :)
  Min dotter fullkomligt ÄLSKAR Pino.

  :)

  SvaraRadera
 2. Hbg imorgon?! Det är ju hem till mig :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. spännande! jag gillar tävlingar =), särskilt om jag vinner... hehe

  SvaraRadera
 4. Åååh gud va kul!!!! Det skall man absolut vara med på!!

  SvaraRadera
 5. vad fin headern blivit =)

  jag är jättesugen på att åka på kryssningen, men sen är det ju massa annat med. Såg att de skulle anordna bloggmingel i göteborg oxå nu Mgroup, nån gång i höst stod det..det hade ju varit kul o gå på oxå så.

  Sen ska vi utomlands i september med. Men grymt kul vore det ju =)

  kramis

  SvaraRadera
 6. Vad kul, ser fram emot din tävlingsvecka!

  SvaraRadera