torsdag 3 maj 2012

Du är härmed inbjuden till DiGuLo!

Nu vill jag bjuda in till något riktigt roligt!! Vad sägs om att tillbringa en söndagseftermiddag i Göteborg? Söndag den 20 maj, kl. 14:00 - 16:00, bjuder jag in till storeparty hos DiGuLo!! Vad sägs om 15% rabatt på hela sortimentet? Om du dessutom är bloggare och bloggar om eftermiddagen får du hela 25% rabatt!!! Det kommer bjudas på dryck, tilltugg, goodiebag och en eller annan överraskning! Detta vill du inte missa!!!

OSA till sandra77skoog@gmail.com senast onsdag 16 maj!

Vad sägs om min nya header förresten? Skitsnygg, eller hur?! Tusen tack bästa Lina!! Du är suverän!
8 kommentarer:

 1. Åh jag vill verkligen, men det är alldeles för långt till Gbg för så kort tid :/

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. åhh jag måste kolla upp när de sista gästerna från dopet åker hem.. skuile vara riktigt skoj att gå på detta

  SvaraRadera
 3. just ja.. gud vilken härlig header du fått till.. handen är ju underbar :)

  SvaraRadera
 4. Åhh så vacker header!!! Ljuvlig :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vore kul. Får jag bara tillräckligt med ork så vill jag gärna komma!

  SvaraRadera
 6. God morgon söt <3

  Har en utmaning åt dig om du vill och orkar vara med :) Valfritt :)

  http://tjejmorsan.blogg.se//2012/may/brassemamman-har-utmatat-mig.html

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag kommer och din heaader är skitsnygg!

  SvaraRadera