måndag 28 maj 2012

Halmstad Äventyrsland!

I Bloggminglets goodiebag låg det massor av bra saker, men en grej stack ut och passar verkligen oss perfekt, Barnsemesterkortet! Kortet är laddat med massor av bra rabatter och erbjudanden! För oss kommer det inte att bli några längre resor eller äventyr i sommar, vi får satsa på kortare, billigare utflykter. Jag satt och tittade lite igår kväll på vilka olika erbjudanden som skulle passa och hittade något intressant. Äventyrslandet i Halmstad, som om man har Barnsemesterkortet, kan gå två dagar men bara betala för en! Är det någon som varit där och vill berätta hur det var? Kollade runt lite på vad andra tyckt och det verkar vara blandad kompott, vissa tyckte det var kass och andra hade varit där flera år i rad och var jättenöjda! Mina barn är ju 1½ och 6½. Vi tänkte bo inne i Halmstad, på Scandic Hallandia. Med ICA-kortet får man 20% rabatt! Dessutom går det ett litet gratiståg från centrala Halmstad direkt ut till parken, så bilen kan stå kvar vid hotellet. Så, om ni varit på Äventyrslandet i Halmstad eller bott på Scandic Hallandia, berätta gärna vad du tyckte!
6 kommentarer:

 1. Vi bor 5 min cykeltur därifrån, men jag skäms nästan att säga att vi har faktiskt inte varit där.
  Har också hört både positiva & negativa kommentarer om det hela.
  Fast i sommar ska vi göra ett besök där för dottern vill i massor.
  Skulle ni utav någon anledning ta bilen dit så är där ok med parkeringar.

  SvaraRadera
 2. Det verkar ju jätteroligt!! Jag gillar när det inte kostar så mycket, och det här var ju ett väldigt prisvärt alternativ :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Vi var där förra året. Oliwer (som då var 3 år) älskade det och pratar fortfarande ofta om "piijatlammet" (priatlandet). Vi åker gärna tbx dit fler gånger!

  SvaraRadera
 5. Vi har ev planer på att åka dit vecka 29! Peters föräldrar hyr stuga i Halmstad den veckan! Så om du vill slå er samman med oss så får ni gärna göra det!

  SvaraRadera
 6. Åhhh jag älskar Halmstad :) Ett av jordens paradis... Tylösand är ju givet oxå :)

  Stor kram till dig finaste <3

  SvaraRadera