onsdag 9 maj 2012

Hurra för Pampers!

Jag vill slå ett slag för Pampers blöjor! Detta är inget köpt inlägg, utan endast mina högst personliga åsikter! Vi hade bara Pampers till Fanny när hon var liten, Libero funkade inte alls på henne. Och konstigt nog är det precis samma med Nova! Passformen till mina barn har varit perfekt! Och nu, äntligen, har även Pampers startat en kundklubb! Man får poäng för köpta blöjpaket som man sedan kan byta ut mot olika produkter. Det är verkligen fina produkter dessutom, mycket bättre än Liberos klubb! Härom dagen hade jag fått ihop tillräckligt många poäng för att kunna byta till mig den här elektriska tandborsten från Braun! Den spelar olika melodier som är tidsinställda, så vet man att man borstat tillräckligt länge! Dessutom är det ju Musse Pigg på, det gör ju inte saken sämre.... ;-). Tack Pampers!

5 kommentarer:

 1. wow vilket kap! tyvärr så funkar inte pampers alls för oss, så istället har vi kört på libero. Där kan man byta ut 1000 poäng (10 blöjpaket) mot en 50:- rabattcheck. Det känns ju inte lika generöst! Plus att man bara får samla 4000 poäng, sen är det stopp :(

  SvaraRadera
 2. Kanon! Fråga på det; var du tvungen att skicka in kvitton på dina blöjköp? Läste på deras sida att man e.v var tvungen att uppvisa köpbevis. Jag har ju naturligtvis inte spart några... Kram

  SvaraRadera
 3. För oss funkar Libro bäst just nu. :) Det har gått i perioder! :)

  SvaraRadera
 4. här hemma är det libero när vi är ute annars kör vi bara tygblöjor det är det som fungerar absolut bäst.. och billigast är det med.. jag har betallt ca 300 kr för alla våra tygblöjor och de kan vi använda hela blöjprioden.

  SvaraRadera
 5. Fast sonen använder Pampers så har jag inte orkat sätta mig in i deras poängsystem. Fast jag hela tiden samlade poäng när dottern använde Libero...

  Kanske skulle ta mig i kragen haha

  SvaraRadera