tisdag 27 september 2011

Tapeter till Fannys rum!

Jag skrev ju för ett tag sedan att snickaren varit här och tittat. Så i januari börjar renoveringen! Och jag kan ju bara inte hålla mig, har redan börjat titta på tapeter tillsammans med Fanny! Hon ska såklart vara med och bestämma vad hon ska ha i sitt rum. Det blir förmodligen tre vita väggar och en fondvägg. Här kommer några exempel vi tittat på hittills. Vill gärna ha era synpunkter, vad tycker ni? Klicka på bilderna för att förstora!

En av mina favoriter! Lite metallic!
En som båda kan tänka sig!Fannys favorit!
En annan av mina favoriter!
En outsider!
Tråkigt stereotyp eller??Här är det den bredrandiga till vänster som avses!

5 kommentarer:

 1. Jag gillade verkligen den med fjärilarna :) Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Den första tapeten och Fannys favorit var superfina!

  SvaraRadera
 3. Fannys favorit är jättefin:)

  SvaraRadera
 4. Den randiga lila var ju grymt snygg!

  Kul att du är med och tävlar :)
  Såg att även du hade en tävling från kotteshoppen, den vill jag gärna vara med i :) kram

  SvaraRadera
 5. Den första med fjärilarna är underbar :)
  Var finns den att köpa någonstans?

  Nu är biljetten till mama betalat och hämtad :)
  Vilken dag kommer du till stockholm?

  SvaraRadera