fredag 9 september 2011

Jag har födelsedag!

Idag fyller jag år, 34! Trots en kämpig natt med ruskig hosta och ont i halsen, var det riktigt mysigt att vakna upp i morse. Barnen och mannen väckte mig med skönsång och kaffe och smörgås på sängen. Fick en prydnadsfigur av Fanny, av H har jag redan fått den bärbara datorn och Mammabloggkryssningen! Kanske man kan slänga in Mammabloggalan i det paketet också? H är hemma idag eftersom han hade jour förra veckan, kunde ju inte passat bättre! Det händer mycket i mitt liv just nu! Ha en härlig fredag!

5 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen :)
  Hoppas du får en helt underbar dag. Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Hoppas din dag blir bra och att du kryar på dig med halsondan.

  SV; Ja det kan jag absolut tänka mig =). älskar äpplen som växer så, vi var och plockade några kg äpplen hos hans föräldrar och de är riktigt goda, skillnad mot de man köper :)

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen :)
  Hoppas att du får en underbar dag!

  SvaraRadera
 4. Åh GUD vad underbart de lät. Hoppas ni får det awesome, men de tvivlar jag inte en minut på ;)

  & grattis säger jag väl här också! KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Ett jätte grattis i efterskott !! Hoppas du hade om toppen dag och att firandet fortsätter ordentigt idag !!
  Än så länge är inte viggo fotbollsgalen, men jag misstänker att hans pappa hoppas han ska bli det...
  Klart som tusan att jag röstar på ditt lilla lejon :) Kramar

  SvaraRadera