torsdag 1 september 2011

Och vinnaren är........

Så är det då dags att presentera Ett liv vid havets första vinnare! Tävlingen om ett godistorn från Kalaspinglan är avslutad! Återigen ett stort tack till vår sponsor och tack till er som varit med och tävlat!


Vinnaren är:

GRATTIS LENA SALTBERG!


"Jag skulle vilja vinna godistornet med spindelmannen eftersom Oliver älskar spindelmannen, han går gärna omkring i sin dräkt även i 25 graders värme. Vi har inte sett något godistorn på de kalas vi varit på hittills och det skulle vara kul att vara först med det"

Maila mig din adress så vidarebefordrar jag den till Kalaspinglan!

3 kommentarer:

 1. Nej det var inte min tur denna gången, men nästa kanske =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till Lena :-)
  Ha De

  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Tack, vad kul!! Jag som aldrig brukar vinna, jag tror att godistornet kommer att bli höjdpunkten på Olivers kalas :)

  SvaraRadera