fredag 2 september 2011

Igår ner, idag upp?

Ny dag, nya möjligheter! Igår blev det inte mycket bloggat, men alla småbarnsföräldrar vet ju att det är upp och ner. Igår var det mest ner.... Känner fortfarande av min förlossningsdepression då och då och speciellt om något rubbar mina rutiner eller om jag oroar mig över något. Min man har jour en vecka och då vet man aldrig vad som händer. Nova har varit dålig i magen och sover oroligt, jag själv känner mig som en zombie. Idag är Fanny hemma från dagis och vill hela tiden bli sysselsatt. Känner mig lite ensam ibland, ingen i min bekantskapskrets är föräldraledig just nu och här ute finns det inte så mycket aktiviteter att hitta på med barnen. Att åka till stan med båda barnen utsätter jag mig inte för, inte än i alla fall. Det är mycket skönt att ha er läsare som stöd, tack för att ni finns! Och tack gode Gud att det är fredag!


1 kommentar:

  1. Styrkekramar till dig!
    Kämpar själv med en depression! Det är tufft!! Känner igen mig i dig!

    kraam

    SvaraRadera