söndag 11 september 2011

Alltid denna packning......

Åh, jag tycker verkligen inte om att packa!! Den här gången är det mycket svårare än till Mammabloggkryssningen! Väderprognosen för Paris är minst sagt upp och ner, ca. 10 grader på morgonen och 20-25 på eftermiddagen!! Jag får packa allt jag har helt enkelt ;-)..... Jag har i alla fall packat ner biljetter och pass, kanske det räcker så? Fanny går som en osalig ande här hemma, detta verkar vara värre än julafton :-)!
Som tur är har mitt halsont gått över, men snuvan har kommit istället. Får bli Nezeril och en massa tuggummi på planet.

3 kommentarer:

 1. Trevlig resa. Paris, låter härligt. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skoj! Inte så långt emellan dem då! :-) Härlig ålder måste jag säga! :) Ja tävla måste man ju! Annars har man ju inte en chans att vinna. =P

  Skönt att slippa halsont iaf. Vad skoj med resa. Ja lite mer nervöst att packa till den resan du ska om man jämför med mammabloggkryssningen! :)

  Kram och trevlig resa!!

  SvaraRadera
 3. kika in i min blogg och se om du blev vinnaren i samarbetet med barnkalaset.se

  SvaraRadera