torsdag 8 september 2011

Jag är med i tidningen Expressen/GT!

Så kom då artikeln, om mig och mina äpplen. Jagade runt som en galning för att få tag i ett exemplar, livsmedelsbutiken här ute hade inte Expressen , bara GT och det visade sig att artikeln endast var med i GTs andra upplaga. Den kom såklart inte hit ut.... Och inte fanns artikeln med på tidningarnas hemsidor heller! Jag har alltså gått hela dagen och väntat på att mannen ska komma hem! Hur såg jag ut, vad hade han skrivit, frågorna och tankarna hann vandra runt i skallen flera gånger om under dagen!! Så kom mannen då äntligen hem.... Så här blev det, passade på att fota ett av våra ENORMA äpplen också ;-)! Klicka på bilden för att förstora!

5 kommentarer:

 1. Men oj vilket enormt äpple :)
  Måste nog ta mig ner och köpa tidningen, ska bara orka ut... Kram

  SvaraRadera
 2. Kul =).
  och jiiiiiisses vilket stort äpple!

  SvaraRadera
 3. Fin bild=) Oj vilka äpplen ni har..vi har inga=( måste verkligen plantera ett träd snart.

  SvaraRadera
 4. Men vad fint!!!! Du blir bra på bild du!!!
  Love

  SvaraRadera
 5. Så fina ni är på bilden :)
  Jag ska spara tidningen :)

  Kram

  SvaraRadera