fredag 30 september 2011

Stackars liten.....

Vilken dag! Fanny har klagat på några dagar att det gör ont när hon kissar. Hon har också sprungit på toa oftare än vanligt. Jag misstänkte urinvägsinfektion direkt, eftersom jag själv haft problem med det, men bestämde mig för att avvakta. Det har hänt en gång förut men då gick det över av sig själv och man är ju lite restriktiv med penicillin nu för tiden. I natt har hon sprungit på toaletten flera gånger och i morse hade hon fortfarande ont! Jag ringde VC och fick en tid direkt! Som tur är ligger VC på Styrsö, grannön, med broförbindelse. Mycket riktigt visade det sig vara blåskatarr. Tyvärr har vi inget apotek så jag fick lugnt sätta mig på båten och åka till stan för att hämta ut medicinen. Som tur var var H hemma idag och kunde ta hand om barnen så jag slapp ta med dem. Väl hemma igen kände sig Fanny bättre och ville ta en cykeltur, hon har precis lärt sig cykla! Vi tog en tur ned till järnaffären och tittade i tapetpärmar. Nu sitter hon lite trött i soffan och myser. Hoppas att hon får sova gott i natt, stackars liten.

2 kommentarer:

  1. Lillsnörpa, hoppas att det blir bra snart!!!

    SvaraRadera
  2. Uscha då UVI är inte roligt :(. Har själv bekymmer med det och har haft det sen jag var 12, det är verkligen inte roligt när man drabbas av det.. Får hoppas hon blir bättre snart! ha en bra helg, kram

    SvaraRadera