måndag 5 september 2011

Ett märkligt telefonsamtal.......

I eftermiddags fick jag ett märkligt telefonsamtal. Man fick verkligen känna på Internets makt! Klockan var väl runt 13.00 och jag hade lagt Nova för att sova middag, Fanny var på förskolan och skulle hämtas vid 14.00. Mobilen ringde med ett nummer jag inte kände igen och jag svarade.
"Hej, jag ringer ifrån tidningen Expressen, jag hittade dig och dina fina blogg på nätet där du hade skrivit att du får så mycket äpplen i år. Vi håller på och skriver en artikel om vilket rekord äppleår det verkar bli i år och undrar om vi skulle kunna få intervjua och fota dig!"
Behöver jag säga att jag blev alldeles paff! Allt gick otroligt fort! Han ställde lite frågor på telefon och sa att de skulle skicka en fotograf från GT som skulle komma och fota. En timma senare knackade det på dörren! Han hade kommit ut till oss med egen båt! Jag, Fanny och Nova fick ställa oss under ett av våra äppelträd och han tog lite bilder. På ca 20 minuter var han färdig och åkte hem igen!
Jag vet nu inte hundra vilken dag detta skulle komma med, men reportern trodde imorgon. Han ringde ifrån Stockholm och sa att artikeln skulle komma med både i Expressen och GT! Så, håll utkik efter mig i tidningen imorgon!!!


7 kommentarer:

 1. Weee så kul :) du måste berätta vilken dag när du vet så rusar jag ut och köper den :)

  SvaraRadera
 2. hahah vilken dag och vilken överraskning! Tänk hur det kan bli. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. men gud vilken grej !!! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul :) Förstår att du blev paff! Ska hålla utkik efter detta.

  SvaraRadera
 5. Vad kul :) Nu får vi hålla koll ju :P

  SvaraRadera
 6. Haha, då var det till dig han skulle! Jag såg en snubbe med massa kameror på axeln från mitt fönster och funderade på vart han skulle med alla dessa kameror. Kul:)

  SvaraRadera
 7. Men vad roligt. Då måste jag verkligen hålla utkik :) Jag förstår att du blev paff, inte varje dag en tidning ringer. Kram

  SvaraRadera