söndag 25 september 2011

Mama-gala på Berns!

Ny dag, nya möjligheter har jag en vän som brukar säga! Visst är det härligt att ha en sådan känsla? Idag är jag extra glad, jag ska gå på Årets Mama-gala på Berns!!!! Lyx, lyx! Så en tripp till Stockholm blir det igen den 13 november! Jag ska sova över hos bästa Marylin! Åh, det ska bli så roligt!! Längtar! Nu gäller det bara att hitta en passande klänning. Hm, någon som har något bra tips på var man kan hitta det?

4 kommentarer:

 1. Oj vad roligt mama gala! Jag vill med gå!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag också köpt biljett :)
  Hur fungerar det, får man sätta sig var man vill?
  Biljetten jag köpte på ticnet var onumrerad och jag vill gärna sitta med er såklart :)

  SvaraRadera
 3. Ja det hade varit himla skoj! :)

  Ska absolut kolla upp det!

  Kram! =)

  SvaraRadera
 4. Halloj!
  Kom förbi här när jag letade info om galan i morgon. Hoppas att du har det så jättekul.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera