lördag 10 september 2011

Och resan går till......

Först och främst vill jag tacka ALLA som gratulerade mig på födelsedagen igår, både här på bloggen och på Facebook. Det värmde gott i hjärtat!! Är fortfarande lite krasslig, men känner mig mycket bättre! Och det är ju tur!! Jag har ju lagt några hintar här och där att jag ska ut på en resa på måndag och jag tänkte avslöja nu vart den bär!! Jag, Fanny och min pappa ska åka till Disneyland i Paris!!!! Bara vi tre! Det ska bli så otroligt roligt!! Vi flyger alltså på måndag och kommer hem på torsdag. Bo ska vi göra på Disney´s Hotel New York som ligger på 5 minuters promenadavstånd till parken. Så nu får min mini-pc följa med på ännu ett äventyr! Ha en härlig lördag och glöm inte att delta i mina fantastiska tävlingar! Rösta gärna på Nova i Lejonkungen-tävlingen också. Man kan lägga en röst en gång om dagen, så rösta gärna igen och igen och IGEN! ;-)5 kommentarer:

 1. men guuud vad roligt! Hoppas ni får en superresa :)

  SvaraRadera
 2. Guuud vad kul! WOW vilken grej!! Hoppas ni får det underbart!

  Å tack så jättemycket fina du :) KRAMIS

  SvaraRadera
 3. WOW vad kul :)
  Och grattis i efterskott ... Missade det :( på dagen!
  Blir den en helg med packa och fixa nu då?
  Och vilket lördags nöje jag har... Här tvättas det ... men jag har ett problem, du kanske har sett till dem? kika in och hjälp mig, finns bild på tjuvarna men ingen vet var de finns :(
  Ha en fin lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh så roligt! Åh grattis i efterskott!

  Ha en härlig hösthelg! <3

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 5. Härligt, ha en fin resa. Grattis i efterskott.

  nettan.klar@
  =enkla nettan

  SvaraRadera