tisdag 20 september 2011

Didriksons eller Molo?

Idag är det inget roligt i skärgården. Det känns som om alla har en dålig dag. Nova har gnällt hela förmiddagen, Fanny sov länge och var på ett uruselt humör när hon vaknade och själv känns det som om man inte skulle klivit ur sängen alls idag. Dessutom regnar och blåser det. Ser mest fram emot fredag när bästa Ida från DiGuLo kommer hit! Jag ska ha ett homeparty med lite vin, ost och kex! Hos DiGuLo kan man handla massor av fina barnklädesmärken som Molo, Nova Star, Småfolk, Kik Kid, Didriksons, Hummel, Mini A Ture mfl. Dessutom finns fina leksaker och inredning till barnrummet! Den stora frågan är; ska man köpa Molo eller Didriksons vinteroverall? Fanny har haft Molo de två senaste åren och Didriksons året dessförinnan. Och vilken färg ska man välja?? Vad tycker ni??2 kommentarer:

  1. Hej! Jag är väldigt svag för rosa, så antingen den högst upp eller den nedre till vänster.. Men kanske det lutar mest åt den övre overallen. Den ser ut att ha mer reflexer än den undre, vilket ju är bra. :-)

    SvaraRadera
  2. Åh jag var i precis samma val och kval. Jag balde dock Didrikson -dock för priset. Blev lite saftigt med 3 Molo helt enkelt ;) Men vem vet, när jag inte är mammaledig längre så kanske man kan slå till nästa vinter. Hihi.
    Snygga OCH bra är de iaf båda två så ta den som känns bäst helt enkelt men jag älskar Molo´s färg rainbow ;)

    SvaraRadera