onsdag 7 september 2011

Roligt från Goodiebagen!

Jag har så smått börjat att utnyttja några av de fantastiska erbjudanden som fanns med i goodiebagen från Mammabloggkryssningen. Från Lekmer blev det, tråkigt nog tyckte Fanny, ett par regnvantar från Didriksson och idag använde jag mig av rabattchecken från Guldfynd. En riktigt snygg klocka blev det! Tänkte inte heller missa kanonerbjudandet från MyKidoo! Måste ta mig tid att kika in hos dem imorgon....

3 kommentarer:

 1. Tack=) Vilken fin klocka!! Jepp det är mössan.. ja han har stort huvud hihi
  Läste det på din blogg.. måste ju köpa tidningen imorgon!
  Är grymt skönt med ny frisyr till hösten.. Du blev ju med jättefin!
  Saknar dig med.. Kom till sthlm snart tycker jag! Sen ska jag ner till gbg sista helgen o oktober så då får vi träffas=)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, ge hit din mans nr! =P

  Ha ha ett litet problem är väl att det händer allt för sällan och att han glömmer på viktiga dagar men man kan inte begära för mycket. ;)

  Kram!

  SvaraRadera