lördag 3 september 2011

Blixtar, dunk och yrsel!

Vilken konstig dag jag har haft idag! Var i affären och handlade med Fanny när det plötsligt började blixtra framför ögonen! Det kändes som om man tittat in i solen eller en stark lampa, det blev liksom svarta ringar! Jag trodde faktiskt att jag hade tittat in i någon för stark lampa och började blinka och blinka för glatta livet. Tur ingen trodde jag stod och där och flirtade..... När jag kom hem började det dunka ordentligt i huvudet och jag kände mig väldigt yr. Tog huvudvärkstabletter och gick och lade mig för att vila en stund, somnade och vaknade betydligt mycket senare. Närmare bestämt klockan 17.00!! Jag har alltså sovit bort hela dagen!! Nu mår jag i alla fall bättre. Behövde väl sova kanske..... Imorgon kommer världens bästa frisör hem till mig för att klippa och färga! Yes, äntligen blir jag ordentligt röd igen!! Här kommer ett kort på mina underbara barn, äkta syskonkärlek! Ha en trevlig lördagskväll och kram på er!


2 kommentarer:

 1. Supersött <3
  Det låter precis som migrän det du fick, jag brukar också få så fast jag brukar få små blixtrar framför ögonen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som när jag fick migrämanfall.. hoppas det är bättre nu!
  Vilken fin bild=)
  Kram

  SvaraRadera