fredag 20 april 2012

VIP-frukost på Lindex!

Första arbetsveckan avklarad! Plötsligt fick fredagen en ny innebörd igen! I morse var jag inbjuden till Lindex VIP-frukost i samarbete med Mama. De hade 25% på allt och bjöd på kaffe, smörgås och en Mamatidning. Jag handlade som vanligt för mycket, men fick en prenumeration på tre nummer av Mama för att jag handlade för över 500:-! Jag köpte b la detta:Till Nova:Till Fanny:

4 kommentarer:

 1. Fina kläder! Mysigt med VIP-morgon!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej. jag va också på den vip shopping i Lund. Jag undrar om du fått ett mail från Mama att du ska få tidningen gratis eller om du vill ha 98 kr för 4 nr. Jag fick nämligen också 3 nr gratis om man shoppa över 500 kr men nu när jag fick mailet så ville mamma ha 98 kr för 4 nr. Så jag goggla det och hitta ditt inlägg och undra om du kan se vad du fått.
  Jag ringdetidningen Mama och han visste inget.
  Dålit av de att ta betalt.
  Mvh Jane

  SvaraRadera
 3. Heya this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!
  HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

  SvaraRadera
 4. Just as good as your last post. Do you accept advertisers?

  SvaraRadera