måndag 16 april 2012

Första dagen på jobbet!

Första dagen på jobbet idag på nästan 2 år! Oj oj, lite trött i huvudet måste jag säga att jag är. Men det var jätteroligt att vara tillbaka och jag blev väl emottagen! Det stod en fin blomma i kruka och en ask choklad på mitt skrivbord! Blomman fick stå kvar för att förgylla mina dagar, men chokladasken fick följa med hem! :-) Många nya ansikten, men också en hel del bekanta tittade in och ville önska mig välkommen tillbaka. Men det tar nog ett tag innan kommer in i jobbrytmen igen. ;-)
Direkt när jag kom hem hade vi ett litet kalas för H som fyller år. Han hade tillbringat sin första dag som föräldraledig med att dammsuga, tvätta golv, göra rent badrummet och baka tårta!! Mums! Ikväll när barnen somnat blir det till att sjunka ner i soffan, njuta och äta choklad! Jag får väl dela med mig av några till min underbare man. ;-)

 5 kommentarer:

 1. Hej vad härligt att det var så bra på första dagen på jobbet =) Jätte kul. Hoppas du får en bra kväll med =) Kram

  SvaraRadera
 2. vad skönt att det varit en bra första dag tillbaka på jobbet. Nu är jag säkert jättetrög här- men vad jobbade du med nu igen? haha.. känns som man bara titulerar och tror att de vars bloggar man läser bara jobbar med bloggandet ;)

  snart ses vi vännen =) IIHH!
  kramar

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att läsa om en bra start på jobbet :)
  Förstår att du var efterlängtad :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack fina du! Hoppas det fick bra på jobbet. kram kram

  SvaraRadera
 5. Och visp så var man tillbaka som om man aldrig har varit borta.

  SvaraRadera