onsdag 4 april 2012

Påskkärringar och bloggkärlek!

Idag verkar vara en dag då väldigt många dagis har påskfirande och barnen klär ut sig. Fanny var inget undantag! Förra året var hon påskhare, men i år ville hon gå tillbaka till att vara påskkärring! Solen strålar över Donsö och det är nästan ingen vind, så jag och Nova har varit ute hela förmiddagen! Det gäller att passa på, eftersom det skulle bli sämre igen om några dagar. Vet ju att stora delar faktiskt har snö, usch och fy! På eftermiddagen var vi hos barnens mormor på en fika!
Just nu sprids det mycket kärlek bland många bloggare och jag har fått förmånen att få detta av inte mindre än två underbara vänner inom bloggvärlden, fina Ewa och jättegoa Emelie! Tusen tack för all er omtanke och vänlighet! Så jag vill inte vara sämre, utan föra traditionen vidare idag genom att skänka lite extra bloggkärlek till Martina, en underbar vän som alltid har ett stöttande ord att säga! Hennes blogg är full av kärlek, mycket humor och glädje! Tack för att ni är mina vänner!
7 kommentarer:

 1. Åh, finaste lilla påskkärringen !! Hoppas ni haft en riktigt mysig dag !!
  KRAMAR <3

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det härligt !!
  Jag har träffat så mycke härliga människor i mitt liv, både på riktigt och över nätet - DET är något jag verkligen värdesätter !!
  Så hur mår du min vän ??
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten kärring :-)

  Tack för dina ord. Det är precis så som jag vill att bloggen (och jag) skall uppfattas :-)
  Ser fram emot att träffa dig snart!

  SvaraRadera
 4. Åh så fin hon är!!! Glad påsk på er!!

  SvaraRadera
 5. Så söt!!

  Härligt med bloggkärlek'
  kram fina du.
  Glad Påsk

  SvaraRadera
 6. Vilken ljuvlig "kärringa" :)

  Ha en underbar påsk och flyg lugnt om kvasten ska iväg ikväll ;)

  Stor kram

  SvaraRadera