söndag 29 april 2012

Bloggmingel 2012, vilken helg!

Vilken fantastisk helg jag har haft!!! Så många underbara människor, både gamla och nya bekantskaper! Allt anordnades av Mgroup PR & Event med Muppsan i spetsen! Vi bodde på Rica Talk Hotel i Älvsjö, alldeles vid mässan. Jag delade rum med fina Ann-Sofie Sojka, vi har så fruktansvärt roligt ihop! Redan på Stockholms Central var vi ett gäng tjejer som möttes upp för att ha sällskap till hotellet. Det var b la. jag, Marie-Louise, Ewa, Fnulan, Madelein och Julia. Men så ringde Mirka och sa att några kunde åka med henne i  hennes bil, så jag och Madelein gjorde det. Väl på plats var det dags för lunch, trerätters. Maten var jättegod och stämningen var uppsluppen.
Efter lunch tog vi oss en våning upp på hotellet där det var en liten mässa med utställare. Bloggfamiljen med Hannah Graaf, Pino, Happy Bling, Knattityd och Lookkibooki  var några representanter på plats, alla med fina erbjudanden. Alla minglade runt med välkomstdrinkar och pratade. Sedan var det dags för föreläsning. Monika Ahlberg, känd b la från tv och sina kokböcker, berättade om Mathem, en matkasse man kan få direkt till dörren. Därefter var det Ann Söderlunds tur. Vilken underbart rolig kvinna, vilken energi! Hon berättade lite om vad man kan tänka på som bloggare. Sedan gjorde hon en kortare intervju med Hannah Graaf. Efter lite egentid var det dags för middag vid 20.00, trerätters även där. Vid middagen var det bordsplacering vilket gjorde att man fick möjlighet att stifta ytterligare nya bekantskaper. Det var här jag träffade Ida, en jättetrevlig tjej!
När alla var mätta igen var det dags för lite prisutdelning och karaoke. Karaoken hölls av Tess Merkel från Alcazar, också en fantastiskt go kvinna! Musiken, dansen och karaoken höll på långt in på småtimmarna och vid 03.00 stupade jag i säng!
Detta är definitivt en helg jag kommer se tillbaka på med massor av glädje! Det var verkligen en av de roligaste helger jag haft på mycket länge! Det är verkligen fantastiskt roligt att få träffa alla dessa underbara bloggerskor. Jag hoppas att jag får träffa alla snart igen!!! För att nämna ytterligare några, som jag inte redan nämnt; Martina, Annika, Sara, Annica, Thea, Johanna, Emelie, Anna, Sofie, Sofia, Annah, Nina, Johanna och många fler!! Nu följer en bildbomb från helgen!

Lunchmeny!


Jag och Ann-Sofie har kul med kamerorna!

Underbar goodiebag!

Jättefina Hannah Graaf!

Rose-Marie aka Bambi!

En av utställarna - Pino!

Mathems Monika Ahlberg!

Julia, Ann-Sofie & jag!

Goa tjejer! Ann-Sofie, Jenny, Thea, jag, Malin aka Fnulan, Bambi och Hannah!

Ann Söderlund föreläser om att blogga!

Ann intervjuar Hannah!

Supergoa Ann Söderlund!

Underbara 11-barnsmamman Mirka Norrström!

Fina Martina!

Tess Merkel sjunger för oss!

8 kommentarer:

 1. Ja det var en riktigt härlig helg. och så roligt att äntligen få träffas :) Den här helgen kommer även jag minnas länge :D Kram fina

  SvaraRadera
 2. verkar ha varit en toppenhelg :D

  sv ja de är hur sköna som helst :D

  kram

  SvaraRadera
 3. Hej och god morgon =) Vad härligt det såg ut att ni hade det. Jätte fina bilder. =) ha en bra dag. kram

  SvaraRadera
 4. Tack sötaste Sandra! Så kul vi hade! Måste ses igen!!

  Snodde några bilder, hoppas det är okej! :)

  PUSS!!♥

  SvaraRadera
 5. Tittar in här och säger hej hej! Kul att träffa dig i helgen och du var grym på att rocka karaoke!!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. fina Sandra <3 vilka härliga kort du tagit och vilken van kändisminglare du ser ut o vara =)

  kramis

  SvaraRadera